diumenge, 18 de març del 2018

Tiramisu de canyella i vainilla


Bon dia i feliç  setmana a tots !!
Aquestes postres el vaig veure al blog El zurrón de los postres i vaig decidir fer-ho en versió gotet.
Com a toc especial he afegit un dels meus aromes favorits, la canyella.
Ens tornem a trobar molt aviat!





Ingredients

-250 grams de melindros
-200 ml de cafè
- cacau pur en pols

Per a la Crema de vainilla i canyella

-250 ml de llet
-100 grams de sucre
-1 rovell d'ou
-2 culleradesde Maizena
-1 beina de vainilla 
-250 gr de formatge mascarpone


Primer prepararem la crema de vainilla:

En un pot posem a escalfar 200 ml de llet, aproximadament. amb el sucre i el contingut de l'interior de la beina de vainilla, la resta de la llet la barregem, a part,en fred,amb el rovell d'ou i la maizena, i quan la llet del cassó comenci a bullir la retirem del foc i afegim la barreja anterior, batent bé, tornem a apropar al foc, sense deixar de remenar fins que bulli, apaguem el foc i deixem refredar.

Un cop freda la crema  la barregem amb el mascarpone.

Fem el cafe i mullem al els melindros, que ens quedin ben xops.
Amb ells farem un fons en els gotets, posem a sobre crema, i una altra capa de melindros... tantes capes com vulguem, per acabar amb una de crema ben llisa.
Deixem que es refredi a la nevera i a l'hora de servir els empolvorem amb el cacau.
Deliciós !! fàcil i sense forn!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.