dijous, 8 de març del 2018

Pastís de Nabius amb crema de formatge

Aquesta recepta la vaig veure al blog Saboreando en colores
En aquesta ocasió els nabius són dehidratats, a la botiga jaja no quedaven dels frescos.
La consistència d'aquest pa de pessic recorda molt a un plunk cake.

Us desitjo un feliç cap de setmana a tot@s tots.


Ingredients

- 160 grams de farina 
- 1 cullaradeta. de llevat en pols
-  sal
- 100 grams de mantega 
- 120 grams de formatge crema
- 150 grams de sucre
- 2 ous 
- essència de vainilla
- ratlladura de llimona
- 1 tassa de nabius frescos o deshidratats


Per al glacejat

- 120 grams de formatge crema
- 60 grams de mantega  
- 190 grams de sucre glas
- essència de vainilla


En un bol, barrejarem la farina, el llevat en pols i la sal. Reservem

A part en un altre bol barregem formatge crema, la mantega, a temperatura ambient, i el sucre fins aconseguir una crema suau i esponjosa.
Afegirem els ous un a un, l'essència de vainilla i la ratlladura de llimona. 

Incorporarem a la masa la resta d'ingredinets que havíem reservat  fins aconseguir una barreja homogènia.

Per últim passarem els nabius per farina i els incorporem a la massa ben repartits.
La posem en un motlle per plunk cake, si tenim, cal greixar bé o posar-li un paper especial per a forn.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.

Preparem la crema de formatge.

Posem en un bol la mantega a temperatura ambient amb el formatge el sucre glas i la vainilla, ho batem amb la batedora elèctrica, amb les barilles, fins que ens quedi cremós.
(No podem posar la crema al pa de pessic fins que aquest fred completament.)
Tallem el pa de pessic en 2 i el farcim amb la crema, i després ho decormaos per sobre.
Deliciós !!!!
Feliç dia de la Dona treballadora.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.