diumenge, 11 de març del 2018

Cup cakes de xocolata

Normalment per a l'escola no faig cup cakes amb cobertures, podeu veure el bloc, faig algun detall de fondant i ja està.
Però aquesta vegada era especial ja que era el dia que portes obertes de l'escola i els de 4t d'ESO havien de vendre molt per al viatge a Paris.

Aquesta recepta és de l'Alma Obregón, no podia ser d'una altra manera, la vaig veure en un vídeo de Youtube


Ingredients

Per a les bases

-200 grams de farina
-3 ous
-200 grams de sucre
-100 ml d'oliva suau o de girasol
-1' 1/2 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-120 ml de llet
-gotes de xocolata

Per a la cobertura

-425 gramns de sucre glas
-115 grams de mantega
-85 grmas de caco sense sucre
-105 ml de llet

Barregem en un bol l'oli i el sucre i les ous, un a un.Afegim la vainilla
Afegim tamisats  la farina, i el llevat, i les gotes de xocolata.
Batem fins que estigui cremós, ho podem fer amb la batedora manual.
Posem una quantitat a cada base per cups cakes, només omplirem 3/4 parts
Introduïm al forn calent a 180 graus 20 minuts.
Quan els traiem del forn els deixem refredar.
Els hem de deixar refredar, cal fer-los amb hores d'antelació per que si no la cobertura se'ns fondrà i sera un desastre total !!!
Preparem la cobertura.
Per fer-ho necessitem una batedora, qualsevol, per senzilla que sigui, això no ho podem fer a mà.
Posem al bol de la batedora el sucre i el cacau tamisats, afegim la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient, a trossos i per últim la llet.
Comencem a batre a poc a poc, amb velocitat baixa i després amb la maximna velocitat, un mínim de 3 minuts.

Posem la cobertura en una màniga pastissera i decorem els nostres cupcakes.
Jo per últim els he posat unes estrelletes de colors, i unes decoracions.

Que passeu una feliç setmana !!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.