dimarts, 13 de febrer del 2018

Cheesecake de plàtans

Bon dia.
No m'agrada gens tenir tan abandonat el bloc.
Amb mil receptes per fer, idees, projectes, però el dia té 24 hores i ja no dono per més.
En aquest punt del mes de Febrer i ja fa dies estic totalment entregada, els caps de setmana, a ajudar a fer les disfresses per a la comparsa de l'escola dels meus fills, participarem un any més a la rua del barri ..
Bé al que anàvem
Avui us deixo la recepta del cheese cake amb plàtan, del llibre: Objetivo cheesecake perfecto, li he fet alguna modificació, per exemple li he afegit ratlladura de pell de llimona i panses de Corint, a més la cobertura no només és de platan caramelitzat li he afegit poma.
Hem tingut diferents opinions, a 4 de la família ens ha agradat molt, sobretot al Martí, en canvi al meu fill gran no li ha acabat de convèncer, però jo us dic que si, que estava deliciós i ha volat, o desaparegut, no ho sé.


Ingredientes

Per a la base

-100 grams de galetes
-40 grams de mantega
-1 cullerada de sucre
- un polsim de canyella en pols

Per al farcit

-3 plàtans madurs
-3 ous
-600 grams de formatge cremós
-120 grams de sucre
-ratlladura de pell de llimona
-Un grapat Panses de corinto

 Per a la cobertura

-2 plàtans
-2 Pomes Golden
-60 grams de sucre
-40 grams de mantega

Preparem la base. Desfem la mantega, triturarem les galetes fins que ens quedin pràcticament en pols, les barregem amb el sucre, la canyella i la mantega fosa.
Amb aquesta barreja cobrirem el fons del motlle. 
El posem a la nevera mentre preparem el farcit.

Aixafem els plàtans i els barregem amb el formatge i el sucre, ho podem fer amb el batedor manual o amb la màquina de batre, anem afegint els ous un a un i batent, i per últim afegirem la ratlladura de pell de llimona, i les panses una mica enfarinades.
Quan ho tenim tot ben barrejat ho posarem a sobre de la base que havíem reservat.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 50 minuts.
Preparem la cobertura.
Tallem a trossos els plàtans i les pomes.
En un pot posem el sucre, el posem a escalfar i deixem que es fongui i agafi una mica de color, retirem el cassó del foc i hi afegim la mantega remenem bé, tornem a apropar al foc i hi afegim la fruita, anem barrejant perquè la fruita quedi ben caramel·litzada.
Un cop tenim el cheesecake  temperat o fred li posem la cobertura a sobre.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.