dilluns, 11 de desembre del 2017

Repetim recepta de Carrot Cake, el meu favorit

Això ja és vici ..
Poso de nou la recepta del Carrot cake que vaig fer el Dissabte.
Des de ja és el meu favorit, m'ho menjaria sencer per que m'encanta i és molt fàcil de fer !!
A casa tenim opinions per a tots els gustos, en realitat ens agrada molt a tots, Clàudia inclosa, però a l'Alfons sembla que no tant diu que a ell els dolços americans no li agraden molt, però escolta s'ho menja i repeteixi!!!! ..


Ingredients 

-250 grams. de pastanagues
-200 grams. de farina de rebosteria
-200 grams de sucre moreno
-4 ous
-190 ml. d'oli d'oliva suau
-100 grams. de nous
-1 culleradeta d'essència de vainilla
-1/2 culleradeta de bicarbonat
-1 mica de sal
-1 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta de canyella en pols
-1/2 culleradeta de nou moscada
-1/2 de gingebre

per a la cobertura

-120 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-45 Grams de mantega
-120 Grams de sucre glas
-una mica d'essència de vainilla

Primer ratllem, fines, les pastanagues
Reservem.
Tamisaem la farina, el llevat,o barregem amb el bicarbonat la canyella, la nou moscada, i el gingebre. Reservar.
Batem els ous amb el sucre. i un pessic de sal fins que blanquegin i doblin el seu volum.
Afegim l'essència de vainilla.
Sense parar de batre, afegim l'oli a poc a poc.

Afegim els ingredients secs, ho barregem sense batre molt.
Incorporem la pastanaga ratllada i les nous talladetas molt petites, barregem tot.

Posem la massa en el motlle Ho introduïm al forn calent a 170 graus uns 50 minuts..

Mentre s'enforna podem fer la cobertura.
Batem la mantega, que ha estar a temperatura ambient, hi afegim el sucre, seguim batent, afegim el formatge en crema i la vainilla.

Ens ha de quedar amb una textura ferma però molt cremosa.


Quan es fred, millor fer-ho d'un dia per l'altre, l'obrim en dues parts i li posem la meitat del frosting, posem la meitat de nou sobre i acabem amb una cobertura.
En aquesta ocasió he fet servir la màniga pastissera, però també el podem cobrir repartint el forting amb una llengüeta o un ganivet llarg.


Feliç setmana a tothom !!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.