dilluns, 3 d’abril del 2017

Mil fulles de Bacallà amb patates i pebrots verds

Un dels blocs de cuina que més m'agraden és Les receptes del Miquel,té unes receptes espectaculars, però amb productes de proximitat, us recomano que li feu una ullada.
Aquesta recepta la he vist en aquest bloc.. jo he afegit els pebrots i alls tendres.

Aquest cap de setmana hem tingut esdeveniments de tot tipus ... guàrdia a la feina, Saló del còmic, un aniversari, Cursa del Corte inglés .... concert dels Garcia Bluegrass trio ....
Així que he preparat aquest plat, entre d'altres,i cadascú ha menjat a l'hora que ha arribat a casa només calia escalfar-lo i tots contents.

Ingredients

-400 grams de Bacallà
-4 patates
-3 pebrots verds
-2 alls tendres
-formatge per gratinar, aqui Emmental
-farina
-oli d'oliva
-mantega
-llet
.nou moscada molta
sal
pebre

Si comprem del Bacallà salat ho hem de dessalar bé, això significa posar-lo en remull unes 48 hores abans i canviar-li l'aigua com a mínim 2 o 3 vegades al dia.

Quan anem a cuinar-ho escorrem i ho assequem bé.
Arrebossem per farina i el fregim una mica, no ens ha de quedar refregit i sec, compte! el traurem de l'oli ho deixarem damunt d'un paper absorbent.
Reservem.

Pelem les patates i les fem a làmines fines, les fregim en oli, també quan les traiem de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent, posem una mica de sal.

Fregim també els  pebrots verds, talladets a tires i una mica els alls tendres

Fem una beixamel, com sempre, posant la mantega, la farina, que deixarem agafi una mica de color, i de seguida la llet temperada i anem remenant, posem nou moscada, pebre i una mica de sal.

En una safata per forn posem una mica de beixamel una capa de patates, bacallà, pebrots verds, una altra capa de patates, bacallà, pebrots verds fins posar-ho tot, i la resta de la beixamel per sobre.

Posem el formatge per sobre i directe al forn per gratinar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.