dimecres, 19 d’abril del 2017

Canelons sense carn


L'altre dia al supermercat tenien canelons precuits de la marca Garofalo
Vaig comprar 4 caixes per fer-los amb diferents farcits,com són d'aquests que semblen tub són ideals per omplir amb vegetals, ricotta...
Aquesta vegada els vaig fer amb els ingredients que havien a la nevera, totalment vegetals!!!! van quedar deciciosos i jo vaig poder menjar ..,m'encanten els canelons  !!!
Diguem que no ha estat complicat fer-los, verdures picadetes, ceba,xampinyons... una bona salsa de tomàquet, beixamel i a gratinar !!!!




Ingredients.

-Cebes de Figueres
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Carbassó
-xampinyons
-Salsa de tomàquet
-LLet
-farina
-mantega
-sal
-Pebre
-orenga
-formatge per gratinar
-oli d'oliva
-canelons precuits


Piquem. molt, molt petit, per separat les cebes, els pebrots, el carbassó i els
xampinyons.
En una paella amb oli anem sofregint, primer les cebes, els pebrots, el carbassó i finalment els xampinyons, com ha d'estar tot molt picat queda tot bastant lligat, salpebrem.
Omplirem amb això la pasta de canelons.
Fem una beixamel, com sempre, posem mantega en una cassola, quan esta liquida afegim la farina, li donem unes voltes que es faci una mica, però sense agafar color, anem batent, afegint la llet, sal, pebre i nou moscada.

Posem una mica de beixamel al fons de la safata per a forn i col·loquem els canelons, una capa de salsa de tomàquet, espolvorem amb una mica d'orenga i una bona capa de beixamel, formatge ratllat i al forn a gratinar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.