dilluns, 30 de gener del 2017

Pa de poma amb xocolata

Aquesta és la segona versió del pa de Poma, la recepta original és del bloc Dulcesentimiento
Per votació a casa va guanyar aquesta, però no se que dir, a mi em van agradar les 2 versions!!


Per a la masa
-400 grams de farina de força
-25 grams de llevat fresc
-100 ml de llet
-2 ous
-50 grams de mantega
-50 gramns de sucre blanc
-1 culleradeta de canyella en pols
-anis en gra
-una mica de sal

Per al farcit

-2 pomes reineta o golden
-2 culleradetes de canyella amb pols
-120 grams de sucre Panela o sucre moreno
-cardamon, jo vaig posar la part de dins de 5
-1 llimona
-gotes de xocolata


Escalfarem una mica la llet, al microones, per exemple, i desfarem en ella la mantega i el llevat.
En un bol posem els ous amb el sucre, la canyella i una mica de sal i ho batem, jo ​​ho vaig fer amb el batedor elèctric, però podem fer-ho amb el manual.
Afegim la llet amb la mantega i el llevat,  i per últim la farina tamisada.
Amasarem fins que ens quedi una massa llisa que no s'enganxa a les mans, ni el el bol de batre.
Deixem la massa reposar tapada amb un drap, més o menys una hora, veureu que dobla el seu volum.
Pelem, traiem les llavors i tallem les pomes a grills, i les ruixem amb suc de llimona.
Fem una barreja amb el sucre bru, el cardamom i la canyella.
Un cop passat el temps de repòs de la massa l'estenem sobre d'un paper especial per a forn, escampem la barreja de sucre, cardamom i canyella,, les gotes de xocolata i per sobre les pomes.

Tallem la massa en quadricula en quadrats petits.

En un motlle per plunk cake, dels llargs, posem un paper especial per a forn i anem col·locant tots els quadrats de la massa.
Introduim en el forna calente a 180 graus 35 minuts.

Amb l'anís en gra en la massa i les gotes de xocolata en el farciment ha quedat molt bé.
Amb aquesta recepta vull fer diferents farcits, ja us anire explicant.
Feliç setmana.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.