dilluns, 5 de desembre del 2016

Carbassa amb cigrons i formatge feta


Aquesta recepta és una combinació d'altres receptes, una mica amb el que tenia a la nevera.
Ha quedat fantàstica, li he posat carbassa per que encara tenia una gran de les moltes que em van regalar, així que l'he aprofitat per a aquesta recepta i per fer una crema.
A casa ja m'han dit que els ha agradat molt i que volen repetir, estic totalmet d'acord !!!

ingredients

-carbassa
-ceba
--pebrot vermell
--pebrot verd
-tomate madur
-cigrons
-formatge feta
-comí mòlt
-sal
-pebre
-pebre vermell picant
-oli

Tallem la carabassa i la resta de verdures en trossos no molt petits, tampoc molt grans!

En una paella posem una mica d'oli i ho sofregim, quan els tinguem amb una textura correcta, és a dir fets però no desfets, els posem sal, pebre una mica de pebre vermell, i el comí.
El posem en una font de servir, a sobre posem els cigrons i per últim el formatge feta tallat en quadrats petits, li afegim una mica d'oli.
També el podem afegir-li alguna herba aromàtica que ens agradi.



Podem fer aquesta recepta amb cigrons ja cuits, de pot, però jo sempre els compro secs, els remullo una nit i els coc a casa













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.