dilluns, 3 d’octubre del 2016

Tortes de bacallà


No sé com teniu el temps  a les vostres poblacions, però aqui a Barcelona segueix fent una calor d'estiu, i crec a hores d'ara que hauria de ploure més, i si, pel carrer veus gent amb jaqueta i fins i tot amb roba de més abric , però ho han de fer per les ganes que tenim tots de Tardor, per que per temperatura ja us dic que no, fa calor!

He vist aquesta recepta al blog Cocido de Sopa i no m'he pogut resistir, bacallà i tortitas es segur que a casa estaran encantats.

Per primera vegada entra a la meva cuina la farina de cigró, tot i que l'havia vist en el graner de travessera de Gràcia on sempre compro i m'havien parlat d'aquesta farina mai l'havia fet servir... fins avui.



Ingredients

-300 Grams de bacallà dessalat
-1 Ceba de Figueres o tendra
-2 Grans d'all
-2 ous
-100 Grams de farina de cigró
-200 Ml de llet
-1 Culleradeta de llevat en pols
-sal
-Pebre
-Julivert
-oli d'oliva suau

Primer dessalem el Bacallà, ho hem de posar en aigua almenys 24/48 hores abans i li canviem l'aigua almenys un parell de vegades.
Passat aquest temps rentem bé el bacallà sota l'aixeta amb aigua freda, l'escorrem i
 l' esmicolem.
Ratllem o tallem molt petita la ceba i piquem les dents d'all, barregem amb els ous batuts, la llet, el julivert, la farina el llevat, sal i pebre, afegirem el bacallà i ho  barregem tot.

Posem oli en una paella i quan estigui calent posem una porció de la nostra barreja com si fos una "tortita", una mica més gran.

Deixem que agafi color i li donem la volta.
Quan les traiem de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent.
Llestes per menjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.