dijous, 15 de setembre del 2016

Lac de Saint-Ferréol


Aquest estiu per vacances vam fer una  ruta per la zona del departament del Tarn, a la regió de Languedoc-Roussillon.
Teniem pocs dies i els vam aprofitar al màxim, Viatgem amb la nostra autocaravana així que sempre abans d'emprendre viatge a través de les web mirem els llocs d'estacionament, ompliment i buidatge d'aigua i aigües grises, zones permeses per dormir i per aparcar, d'aquest manera sabem quina ruta podem fer i anem directes al lloc.
A França ia molts països d'Europa als autocaravanistes ens ho posen molt fàcil, és una pena però no podem dir el mateix del nostre país, encara que poc a poc van obrint àrees però en molts llocs ni tan sols permeten l'entrada.


Avui us ensenyo unes fotos de l'Lac de saint Ferrérol, encara que les fotos no fan justica al lloc tan bonic, tan tranquil i tan ideal per banyar-se, relaxar-se o siemplemente passejar, i que a més té una zona per aparcar les autocaravanes just davant del llac.

Disposa d'una zona on lloguen pedalos i jocs per a nens i al voltant hi ha unes petites platges molt tranquil·les on es pot practicar esport o donar-se un bany al llac i prendre el sol amb vistes a les muntanyes i als boscos.

El llac es troba al peu de la Muntanya Negra, prop de la bastida de Revel i enmig d'un entorn forestal privilegiat.
 Tot un lloc de privilegi! Amb una superfície de 67 hectàrees, el llac de Saint-Ferréol va ser dissenyat per Pierre-Paul Riquet, arquitecte del canal del Migdia, amb el propòsit de convertir-lo en el principal dipòsit d'aigua del canal






























https://ca.wikipedia.org/wiki/Llac_de_Saint-Ferr%C3%A9ol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.