dimarts, 10 de maig del 2016

Pa de pessic de plàtan amb cobertura. Celebrant els 14 anys del Martí


No, no ens havíem oblidat del nostre Martí!
Ja havia celebrat el seu aniversari amb els companys de l'escola, els amics, però a casa no ho havíem pogut celebrar com tot un homenot de 14 anys es mereix!!!!
I es que els dies següents al seu aniversari van ser bastant moguts.
Primer es va trencar un braç, i després se'n va anar a Madrid tota la setmana, amb tot el seu braç enguixat i així seguim fins al dia d'avui.
Però al final si....super pastís, espelmes, a casa amb la família i el seu amic Didac.
Felicitats Martí, i ves en compte quan fas de porter de futbol!



Ingredients

250 grams. de farina 
100 g. de sucre
1 culleradeta de llevat tipus Royal
2 ou
80 g. de mantega
150 ml de llet g. de llet
2 plàtans


Per el farcit i la cobertura


-250 Ml de nata 35% 
-250 Grams de formatge cremós
-50 Grams de sucre glas 
-1 Culleradeta d'essència de vainilla 
-50 Grams de xocolata 70 %


Per preparar el pa de pessic.
Aixafem els plàtans, és millor que estiguin molt madurs.
Batem la mantega fosa amb els ous i la llet.

Barregem la farina amb el llevat i el sucre, ajuntem tot i vam batre el just perquè ens quedi ben lligat.
Posem la massa en un motlle i ho posem al forn calent a 180 graus uns 45 minuts.

Ho deixem refredar i preparem el farcit, que també ho farem servir de cobertura.

Desfem la xocolata al microones, compte amb no cremar-ho, amb uns segons ja n'hi ha prou.

Barregem la nata, que ha d'estar molt freda amb el formatge i el sucre, ho batem amb el batedor elèctric fins que ens quedi ben muntat, incorporem la vainilla i la xocolata.
Reservem a la nevera, ens és molt més fàcil utilitzar aquesta barreja si esta molt, molt freda.

Tallem el nostre pa de pessic en 2 parts iguals i el farcim, amb la meitat, l'altra meitat la reservem per fer la cobertura.

Anem a posar la cobertura
En aquest cas és millor utilitzar la màniga pastissera per decorar.

Confesso que no és la meva especialitat, no tinc aquest art, però faig el que puc!
En aquest cas vaig utilitzar un filtre pla per fer un efecte de serpentines!

Per finalitzar encenalls de xocolata per sobre.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.