dilluns, 18 d’abril del 2016

Anem al Sitges Tapa a tapa 2016

A la edició d'enguany del 'Sitges Tapa a Tapa' participen un total de 36 locals i reuneix interessants i saboroses propostes en format mini per assaborir i descobrir la gastronomia local.

Cada restaurant ha preparat per la cita una tapa de creació, que es sirveix compañada d'una canya o quinto de cervesa Estrella Damm, aigua o una copa de vi a un preu únic de 2,5 €.

Nosaltres  vam poder provar dues:.al Esports bar una mini hamburguesa amb salsa de calçots, i al Pic nic una gamba a la planxa amb arròs de ibèrics i escuma d'allioli.

Delicioses tapes, ben presentades i de qualitat.

Un plaer degustar-les en qualsevol racó d'aquesta vila, o, i molt millor, si ho fem asseguts en una de les terrasses del passeig marítim.

Aquest any ja no hi sou a temps, aquest cap de setmana era el darrer, però fareu bé d'apuntar-ho en la vostra agenda pel proper any, us encantarà! nosaltres ja ho tenim apuntat.

Us deixo unes fotos de la població que és un lloc fantàstic per passejar, relaxar-se, banyar-se al mar, fer compres,dinar o sopar en les seves terrasses.. tot un luxe molt a prop de Barcelona i amb un ambient i un clima meravellós.











































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.