dilluns, 8 de febrer del 2016

Pastís de formatge i almívar de llet

Dilluns, comencem la setmana, encara sort que aquest febrer tenim una festa a Barcelona, el proper divendres és Santa Eulàlia, i per compensar les festes laborables d'aquest any és festa, però només a la Ciutat de Barcelona, caldrà aprofitar-ho per que cada any ens queixem que de Reis a Setmana Santa no tenim ni una festa, és així, doncs que aquest any en tenim una !!

Avís:
Si no us agrada el dolç ni les postres "contundents" ho feu aquesta recepta.
Esta deliciós i ha valgut la pena fer-ho a casa, els ha encantat, però és exactament el que he dit abans.
El vaig veure en una vídeo recepta del bloc d'Alma Obregon, és molt fàcil de fer i amb aquestes quantitats surt un pastís gran del que surten un munt de racions, amb un tros petit en tenim prou.
A la recepta original fan servir l'almívar de llet de la Marca Márdel, l'he localitzat en LIDL, però tard, ja que havia comprat el que venen a Mercadona de la marca Chimbote, provaré els dos i ja us comento que tal.

Feliç setmana !!


Ingredients.

Per a la base

-200 Grams de galetes maria
-90 Grams de mantega

Per al farcit

-700 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-120 Grams de sucre
-4 ous
-70 Ml de nata 35%
-100 Grams d'almívar de llet (Dulce de leche)
-2 Cullerades de maizena, o farina normal
-1 Cullerada essència de vainilla



Preparem primer la base.
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
Repartim la barreja bé en el fons d'un motlle, per a aquest tipus de pastissos és millor un motlle desmotllable, i també pels costats una mica.
Reservem.

Fem el farcit batent el formatge cremós amb l'almívar de llet, sense deixar de batre afegim els ous un a un, la nata, la maizena i l'essència de vainilla, també li podem posar una mica de ratlladura de pell de llimona, jo no la vaig posar per que no volia que el meu pastís tingués gust de res mes que de dolç de llet.

Posem tota la barreja sobre de la base que havíem preparat i la posem al forn calent a 160 graus 20 minuts, després baixem la temperatura a 120 graus i ho deixem coure 60 minuts més.
Quan esta fred el desmotllem.

Per finalitzar li he donat unes pinzellades amb almívar de llet per sobre, sense execso, només perquè brilli, no li he volia posar mes dolç!!

Aquest pastís requereix unes hores de repòs, almenys 6, així que és millor fer-ho d'un dia per l'altre, us diria que es guarda uns dies a la nevera, però no tinc referències d'això, ja que a casa no va durar el dia sencer!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.