dilluns, 1 de febrer del 2016

Mandonguilles amb llet de coco, xampinyons i espècies

Aquesta recepta ja és fixa a casa nostra. Els agrada molt, jo li poso bastant caiena, sense passar-me! i això fa que tingui un sabor una mica picant.
Amb els xampinyons queda perfecta, en una altra ocasió vaig posar nous també.
Per als que no teniu costum de cuinar amb llet de coco us diré que no té gust de coco! res, en absolut, jo diria més aviat que té la consistència d'un guisat fet amb llet evaporada o crema de llet, però li dóna una textura i un color molt personal.
La llet de coco ja no falta mai en al meu  rebost!

Aquesta recepta l'havia fet amb pits de pollastre trossejades, sense os i també amb cuixes de pollastre trossejades, a casa els agrada molt, tinc pensat fer-la també amb llom de porc.
Realment queda deliciosa i és molt fàcil de fer



Ingredients.

250 grams de carn picada de vedella
-250 grams de carn picada de porc
-1 rovell d'ou
-1 cullerada de pa rallat
-1 ceba gran
-1 llauna de llet de coco
-espècies: un tros de branca de canyella, canyella mòlta, curri, curcuma, clau, pebre, bitxo de caiena.
-1 gra d'all
-Oli d'oliva
-Mantega
-sal
- 500 grams de Xampinyons

Posem en una paella una mica d'oli i una bona cullerada de mantega, deixem que s'escalfi i sofregim la ceba tallada petita, un cop la tinguem ben feta, queda transparent, hi afegim els xampinyons i els deixem que es facin una mica, afegim les espècies, que han d'estar molt triturades junt amb el gra l'all ho podem fer amb una mà de morter.
Reservem
Fem les mandonguilles.
Barregem els dos tipus de carn picada amb una mica de sal, pebre, un rovell d'ou i una cullerada de pa ratllat.
Fem boles i les arrebossem en farina.
Fregim en oli calliente, i un cop fora de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent perquè no ens quedin molt olioses.
Posem les mandonguilles a la cassola que haviem preparat abans amb la resta d'ingredients, afegim la llet de coco i ho deixem coure uns 10 minuts a foc lent, veureu que la salsa es redueix.

Bon profit, 
Necessitarem pa per sucar !!!



                                       







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.