dijous, 7 de gener del 2016

Un passeig per Montblanc

Diu la llegenda que va ser a Montblanc on Sant Jordi va matar al Drac !!

Montblanc va ser una altra de les visites que vam fer aquestes vacances. 
Capital de la Conca de Barberà,el seu nucli antic fou Declarat Conjunt Monumental i Artístic el 1947. El 1998 els pintures rupestres del terme forenses declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO com a jaciment de l'Art rupestre de l'arc mediterrani de la península Ibèrica.

M'encanta aquest poble emmurallat, quanta història hi ha en aquestes parets de 
pedra, i que ben cuidat i reconstruït el tenen.
No vull avorrir-vos amb una exposició historica molt àmplia de la població, només dir-vos que val la pena visitar aquest poble amb tanta història.Això si, he de dir-vos que sempre fa molt vent !!.
Vam fer la visita a primera hora de la tarda tot estava tranquil i va ser un passeig molt agradable vam donar tota la volta a la muralla,  i fins i tot vam dinar allà mateix
Un altre visita "obligada" si anem a Montblanc és la botiga de la fàbrica de les delicioses galetes Riflacli, i encara que tot s'ha de dir, la dependenta era d'allò més antipatica, de fet no sé si era una senyora dependenta o un autòmat malhumorat per que de veritat mai havia vist una cosa igual, de totes maneres ami el que m'interessava eren les galetes, així que vam fer una mica de degustació i vam sortir amb les nostres caixes de galetes variades, sense sucre i de xocolata blanca.










http://www.montblanc.cat/

http://www.montblancmedieval.cat/es/node/2127

http://www.rifacli.com/









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.