dilluns, 4 de gener del 2016

Port aventura al Nadal



Avui sortim de la cuina, després de tants dies de dinars familiars, i ens anem a Port aventura, a divertir-nos i fer una descàrrega d'adrenalina en caigudes lliures de 100 metres, en loopings al·lucinants, muntanyes ruses de fusta que tremolen i ens porten a tota velocitat , mullant-nos de dalt a baix en uns ràpids d'aigua !!!,o més tranquils veient espectacles nadalencs.

No m'he pogut resistir de fer una entrada del parc temàtic de Port Aventura.
Els meus fills són uns fanàtics dels parcs d'atraccions, i als dos grans no els donen res de por ni les atraccions més bèsties..
El meu cas és un altre..me encantaban les atraccions tipus muntanya russa, totes les atraccions, però amb els anys els he agafat por i ja no em pujo, no sé si és la edat, l'equilibri, o la responsabilitat, però fins i tot en un petit moviment del carrusel m'entra pànic.
Definitivament és l'edat.

Aquest cop vam poder dormir al parc però no a l'Hotel, que són de 4 i 5 estrelles, ja ho vam fer en una altra ocasió, han obert una zona magnifica per autocaravanes que a part de tenir uns packs amb entrada molt assequibles tens tots els accessos a les zones de hotels i restaurants, així com a la piscina, en cas d'anar a l'estiu, és clar!

La veritat és que la zona d'hotels de l'oest és impressionant, una part de l'hotel es divideixi en edificis que estan totalment decorats, per fora, com en una pel·lícula de l'oest, amb la seva presó, el dentista, l'escola, botigues, l'enterra morts, no falta  detall, amb els seus carrers plens de cactus, carretes, tot el que pots trobar en una pelicula de l'oest.

L'única pega d'anar en Nadal és que no estan obertes les 3 atraccions aigua més divertides, com els troncs, Ankor i el Tutuki Splash, per sort si estan els ràpids, i per sort també no feia  fred per que acabem mullats fins als mitjons..però... el que ens vam arribar a riure !!

Imagino que a hores d'ara ia tots vosaltres heu visitat el parc, però si no heu estat mai és visita obligada, us ho passareu genial.

Si, com molta gent em diu, no us agraden les atraccions cap problema, hi ha molts espectacles i tots increïbles, des del espectacle de bombolles de sabó, al de Mèxic o el de Nadal molt divertits amb uns professionals amb molt talent,  cantants, contorsionistes, molts ballarins en escena i amb una màgia molt especial.

Recomano portar entrepans i aigua, l'oferta gastronòmica és molt cara i poc variada, això si en les diferents àrees del parc els preus canvien en els mateixos menús.

Bé us deixo unes fotos.
Els meus fills ja estan demanant que tornem quan faci calor per poder tornar a gaudir del parc i de les atraccions d'aigua. Tornarem aviat !!!

Us recomano, si voleu anar a visitar el parc, anar entrant al web de Port aventura per que puntualment tenen ofertes de Hotel + entrades molt interessants.





La zona dels Hotels de l'oest, amb entrada directa al Parc















El parc té 5 zones temàtiques, i Sesamo aventura

La mediterrània, l'oest, Mèxic Maya, xina i la polynèsia.




La Mediterrània

























Furius Baco









L'oest





















































































La Polynèsia










Sesamo aventura



































El Mèxic Maya







 La pista de gel instalada per Nadal








La meva atracció preferida, El diablo de la mina!












100 metres de caiguda..uauhhh!!









 Xina



















Les atracciones més besties, el Dragon Khan i el Shambala, per els més valents!










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.