Demà dilluns si que tornem realment a la normalitat.
La feina ja al 100%, els nens i no tan nens a l'escola ia la universitat, veurem si puc fer una escapadeta a les rebaixes ..
Aquesta recepta si que és un clàssic.
La recepta l'he vist en la meva col·lecció de llibres Biblioteca d'or de la cuina, li tinc molt d'afecte a aquesta col·lecció per que amb ella vaig aprendre a cuinar.
Ingredients.
-250 grams de farina
-140 grams de mantega
-3 ous
-20 grams de llevat en pols
-fuitas confitadEs ( meló, cireres, taronja)
-1 copa de whisky o conyac
Tallem la fruita confitada a trossets i la deixem en un bol una estona macerar amb el whisky o conyac, si li posem panses, jo no tenia a casa, també les posem a macerar.
Batem la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient, amb el sucre, quan ens quedi amb una textura com de pomada anem afegint els ous un a un, quan estiguin ben barrejats hi afegim la farina amb el llevat tamisats.
Escorrem les fruites i les passem per farina, això evitarà que es vagin al fons del Plum cake, afegim a la massa el whisky que queda al bol, i les fruites passades per la farina.
Col·loquem en motlle prèviament greixat.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
Feliç setmana a tots!
La feina ja al 100%, els nens i no tan nens a l'escola ia la universitat, veurem si puc fer una escapadeta a les rebaixes ..
Aquesta recepta si que és un clàssic.
- Si mirem la definició de plum cake veurem que és: Pastís fet amb mantega, sucre, ous, farina, llevat, rom, panses de Corint i fruites confitades.
- És una pena per que no tenia panses a casa,i tampoc tenia rom, ho he substituït per whisky. la veritat es que un plum cake sense panses em resulta molt estrany!!.
La recepta l'he vist en la meva col·lecció de llibres Biblioteca d'or de la cuina, li tinc molt d'afecte a aquesta col·lecció per que amb ella vaig aprendre a cuinar.
Ingredients.
-250 grams de farina
-140 grams de mantega
-3 ous
-20 grams de llevat en pols
-fuitas confitadEs ( meló, cireres, taronja)
-1 copa de whisky o conyac
Tallem la fruita confitada a trossets i la deixem en un bol una estona macerar amb el whisky o conyac, si li posem panses, jo no tenia a casa, també les posem a macerar.
Batem la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient, amb el sucre, quan ens quedi amb una textura com de pomada anem afegint els ous un a un, quan estiguin ben barrejats hi afegim la farina amb el llevat tamisats.
Escorrem les fruites i les passem per farina, això evitarà que es vagin al fons del Plum cake, afegim a la massa el whisky que queda al bol, i les fruites passades per la farina.
Col·loquem en motlle prèviament greixat.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
Feliç setmana a tots!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.