El dia de Sant Esteve vam tenir convidats a casa, més ben dit convidades, les dues iaies.
Vam fer uns entrants lleugers: espàrrecs blancs, salmó fumat, i una vichyssoise.
Com al endemà marxàvem uns dies de vacances no em volia complicar la vida, i quan no et vols complicar la vida a la cuina el millor és encendre el forn.
Aquest cop de postres vam tenir torrons i bombons, te verd i molta alegria, això si.
Ingredients.
-1 peça llom ibèric de 1 kg apro.
1 got de vi ranci
-50 Grams d'ametlles crues (senceres o laminades, però sense pell)
-1 Got de nata líquida 35% MG
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva
-1 got de vi ranci
Per fer les cebetes caramel·litzades
-1 kilo de cebes petites
-4 cullerades de sucre moreno
-Sal
-Pebre
-Mantega
-Oli d'oliva
Posem en una safata per forn la peça de llom,salpebrem i ruixem amb oli i vi ranci.
Introduim en el forn a 200 graus uns 45 minuts.
Introduim en el forn a 200 graus uns 45 minuts.
En una paella amb una mica de mantega fregim les ametlles que no arribin pràcticament a agafar color.
Una vegada estiguin les posem en un recipient amb, la nata líquida, sal i pebre i batem amb el batedor elèctric.
Una vegada estiguin les posem en un recipient amb, la nata líquida, sal i pebre i batem amb el batedor elèctric.
Per preparar les cebetes caramel·litzades primer les hem de pelar, aquí ve tota la dificultat d'aquesta recepta per que perdem molt de temps.
Posem a escalfar una paella amb una cullerada de mantega i una mica d'oli, posem les cebetes pelades i deixem que es vagin fent, quan estiguin ja cuites, ho veurem pel color que adquireixen, posem sal, pebre, i el sucre, donem unes voltes i ja les tindrem a punt per acompanyar el nostre llom amb salsa d'ametlles
http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2012/04/xampinyons.html
http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2013/05/patates-hasselback.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.