A això si que se li pot dir estiu !!
Quina calor !! quina calor humitat fa a Barcelona!
M'encanta l'estiu però segons avança en el temps i fa molta calor hem vaig atabalant i penso ja en la fresca, que no en el fred!
Si comenceu ja les vacances us desitjo que us divertiu molt, que passeu moments inoblidables, que descanseu molt i que torneu amb molta mes energia !!
Ami encara em queda un mes, aixi que no he pensat en les vacances, començaré fer plans a mitjans de mes, ja us explicaré!
Aquest és el pastís que va guanyar el duel al frangipane amb peres
La recepta de la crema de formatge és del blog Las salsas de la vida
Ingredients.
Per el pa de pessic
Ingredients.
-150 Grams de farina.
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-4 ous
-1 Cullerada de llevat en pols
--1 Cullerada d'essència de toffe
Per a la crema de formatge
125 grams de mantega a temperatura ambient.
200 grams de sucre glas
225 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
1 culleradeta d'essència de vainilla
Preparem el pa de pessic
Posem en un recipient els ous i el sucre, els batem fins que ens quido molt cremós
S'incorpora la farina i el llevat a poc a poc per evitar que es baixi la barreja, i al final la mantega fosa , i l'essència
Es posa en un motlle, untat en mantega o amb el paper especial.
Ho fiquem al forn uns 30-40 minuts a 170 graus.
Com sempre és millor no treure el pa de pessic del forn un cop acabada la cocció, millor deixar-ho uns minuts dins amb el forn apagat que vagi perdent la temperatura a poc a poc, així ens quedarà més alt i esponjós.
Preparem la crema de Formatge
Posem el formatge en un bol i ho batem amb el estracte de vainilla, que ens quedi ben cremós.
Li afegim la mantega, a temperatura ambient, és a dir tova però no desfeta.
Batem i anem afegint el sucre a cullerades, fins que ens quedi una barreja molt cremosa i llisa.
Aquesta crema la fiquem a la nevera, veureu que quan està freda coje mes fermesa, ens anirà millor per decorar els nostres cup cakes o bescuit
Un cop tinguem el pa de pessic fred, i la crema també freda...farem el farcit i la decoració
Partim el pa de pessic en dues parts o en tres i estenem part de la crema.
També la posem per sobre, aqui cadascú el decora com més li agradi.
Com veureu jo he utilitzat la mànega pastissera, que encara no domino, ni crec que ho faci mai ... en fi ...
Quina calor !! quina calor humitat fa a Barcelona!
M'encanta l'estiu però segons avança en el temps i fa molta calor hem vaig atabalant i penso ja en la fresca, que no en el fred!
Si comenceu ja les vacances us desitjo que us divertiu molt, que passeu moments inoblidables, que descanseu molt i que torneu amb molta mes energia !!
Ami encara em queda un mes, aixi que no he pensat en les vacances, començaré fer plans a mitjans de mes, ja us explicaré!
Aquest és el pastís que va guanyar el duel al frangipane amb peres
La recepta de la crema de formatge és del blog Las salsas de la vida
Ingredients.
Per el pa de pessic
Ingredients.
-150 Grams de farina.
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-4 ous
-1 Cullerada de llevat en pols
--1 Cullerada d'essència de toffe
Per a la crema de formatge
125 grams de mantega a temperatura ambient.
200 grams de sucre glas
225 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
1 culleradeta d'essència de vainilla
Preparem el pa de pessic
Posem en un recipient els ous i el sucre, els batem fins que ens quido molt cremós
S'incorpora la farina i el llevat a poc a poc per evitar que es baixi la barreja, i al final la mantega fosa , i l'essència
Es posa en un motlle, untat en mantega o amb el paper especial.
Ho fiquem al forn uns 30-40 minuts a 170 graus.
Com sempre és millor no treure el pa de pessic del forn un cop acabada la cocció, millor deixar-ho uns minuts dins amb el forn apagat que vagi perdent la temperatura a poc a poc, així ens quedarà més alt i esponjós.
Preparem la crema de Formatge
Posem el formatge en un bol i ho batem amb el estracte de vainilla, que ens quedi ben cremós.
Li afegim la mantega, a temperatura ambient, és a dir tova però no desfeta.
Batem i anem afegint el sucre a cullerades, fins que ens quedi una barreja molt cremosa i llisa.
Aquesta crema la fiquem a la nevera, veureu que quan està freda coje mes fermesa, ens anirà millor per decorar els nostres cup cakes o bescuit
Un cop tinguem el pa de pessic fred, i la crema també freda...farem el farcit i la decoració
Partim el pa de pessic en dues parts o en tres i estenem part de la crema.
També la posem per sobre, aqui cadascú el decora com més li agradi.
Com veureu jo he utilitzat la mànega pastissera, que encara no domino, ni crec que ho faci mai ... en fi ...