Aquesta recepta és del bloc.Recetas y a cocinar se ha dicho
Aquest és d'aquells bescuits que et conviden a que te'ls mengis trosset a trosset ... sense parar .... per que està bo, bo ... bonissim.
Li he posat poc gingebre, si ho torno a fer, segur que si, li posaré una mica més.
Us animo a que feu bescuits a casa, senzills, sense complicaciones..i sense conservants ni colorants !! ... amb ingredients de primera qualitat i molt de carinyo segur que us quedaran boníssims.
Ingredients.
-250 Grs. de farina
-1/2 Got d'aigua
-1 Culleradeta d'essència de vainilla
-1/2 Cullereta de gingebre
-1 Cullereta plena de canyella en pols
Posem el mig got d'aigua a escalfar i quan comenci a bullir retirem del foc i li posem els dàtils.
El triturem amb el batedor elèctric, reservem
Separem els rovells de les clares d'ou ... les clares les reservem per muntar a punt de neu.
Batem el sucre amb la mantega i l'essència de vainilla.
Li afegim la canyella i el gingebre un rovell d'ou i seguim batent, afegim l'altre rovell d'ou,
A continuació anem afegint la farina tamisada.
Afegim els dàtils, i quan ho tenimt tot ben barrejat afegim les clares a punt de neu.
Posem tot en un motlle per forn i ho fiquem al forn calent a 180 graus uns 40-45 minuts.
A la recepta original portava una cobertura de toffe que jo no li he posat, ho he decorat simplement amb una mica de sucre glas .... deliciós !!!!
Aquest és d'aquells bescuits que et conviden a que te'ls mengis trosset a trosset ... sense parar .... per que està bo, bo ... bonissim.
Li he posat poc gingebre, si ho torno a fer, segur que si, li posaré una mica més.
Us animo a que feu bescuits a casa, senzills, sense complicaciones..i sense conservants ni colorants !! ... amb ingredients de primera qualitat i molt de carinyo segur que us quedaran boníssims.
Ingredients.
-250 Grs. de farina
-250 Grams de dàtils desossats
-2 ous
-125 Grams de mantega
-150 Grams de sucre morè
-1 Culleradeta de bicarbonat-150 Grams de sucre morè
-1/2 Got d'aigua
-1 Culleradeta d'essència de vainilla
-1/2 Cullereta de gingebre
-1 Cullereta plena de canyella en pols
Posem el mig got d'aigua a escalfar i quan comenci a bullir retirem del foc i li posem els dàtils.
El triturem amb el batedor elèctric, reservem
Separem els rovells de les clares d'ou ... les clares les reservem per muntar a punt de neu.
Batem el sucre amb la mantega i l'essència de vainilla.
Li afegim la canyella i el gingebre un rovell d'ou i seguim batent, afegim l'altre rovell d'ou,
A continuació anem afegint la farina tamisada.
Afegim els dàtils, i quan ho tenimt tot ben barrejat afegim les clares a punt de neu.
Posem tot en un motlle per forn i ho fiquem al forn calent a 180 graus uns 40-45 minuts.
A la recepta original portava una cobertura de toffe que jo no li he posat, ho he decorat simplement amb una mica de sucre glas .... deliciós !!!!