dilluns, 19 d’octubre del 2015

Pastís de carbassa amb cobertura de Marshmallow




Després d'haver fet cabell d'àngel amb la carabassa que vaig comprar a la Fira de Sant Feliu m'he quedat amb les ganes de fer més, però no he trobat carabasses de Cidra.
He trucat al programa Tot és possible de RAC1 i s'ha posat en contacte amb mi un home, en Joan, que és de Taradell, em diu que si vaig el dissabte al seu hort em dóna totes les que vulgui, que ells tenen moltes i no les utilitzen, increïble, veritat? hi ha molta gent amable a tot Arreu i els trobes on menys t'ho esperes.
El més bo és que després de la meva crida a la ràdio el s'ha posat en contacte amb ells, sense sortir en antena, i la productora m'ha trucat per donar-me el número de telèfon i fer-me l'oferiment

Anem a pel pastís d'avui
Del blog Objetivo:cupcake perfecto

He modificat una mica la recepta, posant menys cobertura, la meitat, per que en el tema de  endolcir els pastissos menys és mes, prefereixo de fer sempre menys cobertura què fer un pastís que sigui massa dolç, si queda una mica insípid, aquest no és el cas, sempre t'ho pots menjar amb una mica de melmelada sobre i un altre dia rectificar la recepta, però si queda excessivament dolç no hi ha qui s'ho mengi, i és una pena.

En aquest pastís contrasta el suau i poc dolç que és el pa de pessic amb la dolçor de la cobertura, he utilitzat per primera vegada el Fluff que és com una espècie de crema enganxosa que té gust de núvol de xuxe que només l'he trobat a la botiga de productes Made in USA, i és que allà aquestes coses els encanta i s'ho mengen entre el pa de motlle
Personalment a mi m'ha agradat molt, la suavitat que li dóna la carabassa i el gust de les espècies fan que sigui un pa de pessic esponjós,i molt  aromàtic.

També podem fer aquest pastís en la seva versió sense cobertura,espolvorat amb sucre glas o posar-li una mica de la xocolata per sobre, de qualsevol manera ens quedarà deliciós !!

Ingredients.

-240 Grams de carbassa cuita
-270 Grams de sucre moreno
-100 Ml d'oli suau d'oliva o gira-sol
-200 Grams de farina
-1 Culleradeta de llevat en pols
-3 ous
-1 Culleradeta d'essència de vainilla
-120 Ml de llet
.Suc de llimona
-Canyella mòlta
-Gingebre mòlt

Per a la cobertura

-125 Grams de mantega
-125 Grams de sucre glas
-4 o 5 cullerades grans, grans de Fluff


Primer coem la carabassa. La podem coure de dues maneres, tallem la carbassa i la posem al forn, o la podem coure al vapor, jo la faig d'aquesta manera.
No l'hem de bullir directament en aigua !!!
Un cop la tenim cuita la deixem refredar.

Posem unes gotes de llimona a la llet i la deixem reposar uns minuts.

Batem els ous amb el sucre, ben batut, anem afegint en filet l'oli.
Barregem la farina amb les espècies i el llevat i ho tamisem tot.
Anem afegint poc a poc i batent, i per últim afegim el got de llet amb llimona, si veieu que té grumolls tranquils, és el que volem, això farà que el pa de pessic sigui mes esponjós.
Dividim la massa en dos o tres i posem al forn.
A 180º uns 25 minuts.
També podem fer tot junt i després tallar en parts el pa de pessic, en aquest cas el temps de cocció és més, uns 45 minuts.

Preparem la cobertura.
Batem el sucre amb la mantega a temperatura ambient, quan hem aconseguit una textura de pomada afegim el fluff, veureu que queda una massa amb una textura meravellosa, de color blanc brillant.

Quan tinguem fredes les bases posem la cobertura a sobre d'una, amb generositat ! a sobre hi posem l'altra base,per finalitzar amb tota la cobertura que tinguem, pels costats també.








                          El Fluff, també hi ha de maduixa!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.