L'objectiu era fer Macarons, tinc l'honor de dir que la primera vegada que els vaig fer em van quedar perfectes, la segona vegada ja no i de seguida vaig saber per que, havia comprat l'ametlla mòlta en una botiga que la venen en bossa i no esta mòlta molt fina.
Com equivocar-se és d'humans, i jo confesso que m'equivoco molt (en el meu cas no només va ser per comoditat, és que no vaig tenir temps d'anar a la meva estimada botiga de Travessera de Gràcia) els vaig tornar fa amb l'ametlla de borsa i no van quedar bé , però com ja m'he comprat el tapís per fer-los i se m'ha ficat a la cabota, la propera setmana ho intentaré de nou i ho aconsegueixo segur.
Així que en lloc d'uns Macarons van ser unes galetes d'ametlla cruixent, això si ..delicioses!!
Ingredients.
-100 grams d'ametlla molta
-120 grams de clara d'ou
-200 grams de sucre glas
-40 grams de sucre
-2 cullerades de cacao el pols
Barregem el sucre glacé amb el cacau i l'ametlla i tamisem.
Batem les clara a punt de neu, quan estan ben muntades hi afegim el sucre normal.
Ho barregem tot a poc a poc, amb cura que ens se'ns baixin molts les clares, sempre remenant en la msima direcció.
Fem servir en una mànega pastissera i fem uns cercles petits, intentarem que siguin més o menys de la mateixa mida i gruix.
Com us deia jo intentava fer Macarons, així que les vaig deixar en repòs unes 3 hores, però en aquest cas, com han de ser galetes les posem al forn calent a 160 graus uns 5 o 7 minuts i les tenim ben cruixents i daurades.
S'aprofita tot! Segur que no en va quedar cap ni una.
ResponElimina