dilluns, 12 d’octubre del 2015

Fira de la Carbassa de Sant Feliu de Codines



La de Sant Feliu de Codines ( Vallés Oriental) és una de les tres fires de la carbassa que se celebren a Catalunya.las altres són la de Esponelà (Pla de l'estany) i la de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès).


Hi ha tants tipus de carbasses com ens podem imaginar, petites, grans, de tots els colors, però no totes són comestibles, algunes són per decorar un i altres les utilitzaven per transportar líquids.
La fira és molt petita, però molt agradable, acolorida i la gent que ven a les parades et dóna tota mena de informació sobre el producte.
Venen unes carabasses que un cop seques es decoren amb pintures i que tenen forma de ninots i unes molt curioses que s'havien convertit en bosses petites per portar monedes.
Una altra de les parades tenien dolços fets amb carbassa, vam provar la coca de llardons amb cabell d'àngel, i un pastisset típic de cabell.
Com no podia ser d'un altre manera vam comprar unes carabasses, una per a assecar, una altra que sembla a un Pokemon,, la típica  de color taronja de Halloween, aquesta si que es pot menjar, i una amb la que he fet cabell d'àngel.
Un altre dels atractius de la fira és el concurs de la carabasses, són enormes! no puc recordar quina era la mes gran però hi havia una que pesava 366,60 quilos !!!!!!


































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.