dimarts, 4 d’agost del 2015

Pizza amb patata



El meu ajudant d'avui.. el noi més treballador del barri..l'Aniol!! gràcies guapo!


Que diu Massimo..italià de Pescara!!!, marit de la meva amiga Cristina ,que la pizza ha de portar patata, com s'ha fet a la seva terra de tota la vida.
Doncs que no es digui !fem una pizza per sopar amb patata ...

Avui hem anat a la piscina que hi ha davant de casa, no és que sigui una gran cosa, però no hi ha gaire gent, i no m'estranya, és caríssima, no podem anar tots els dies, però avui tocava, el més pràctic és que creuem carrer i ja estem dins de l'aigua..i avui feia molta calor a Barcelona..

No vaig a posar quantitats per que ja ho he dit en altres receptes de massa, cal anar afegint aigua segons anem pastant, si no es lliga la massa afegim una mica més d'aigua, si per contra esta molt enganxosa una mica més de farina.



Ingredients

-Farina De força
-oli d'oliva suau
-una mica de llevat de forner en pols
-sal
-aigua
-Patata
-salsa de tomàquet
-Pebrots del piquillo rostits
-formatge mozarella
-sal
-Pebre
-Orenga



Per fer la massa barregem la farina, la sal, un raig d'oli. una mica de llevat i aigua, ho pastem bé, ens ha de quedar una massa que no s'enganxi a les mans.
Estirem bé la massa, dependrà si la volem més o menys fina.
Posem tomàquet ben estès, jo he utilitzat un llauna, posem la patata tallada molt fina, l'he fet a làmines amb un pela patates fantàstic que vaig comprar  a Suïssa ..on si no?

Les tires de pebrot, també eren envasats, en aquest cas d'un pot de vidre
Li posem una mica de sal, pebre i orenga.
Posem el formatge ben repartit.
Introduim en el forn calent a 200 graus uns 20 o 25 minuts.

A casa aquest tipus de coses se les mengen "bufant" perquè es refredin.. no tenen paciència per deixar que estiguin una mica temperades.

Espero, i desitjo, que estigueu passant un feliç mes d'agost, de viatge, a casa de la família a casa vostra
Gaudiu molt del temps lliure, del sol, de la gent a la que volem i que potser durant l'any no els dediquem tot el temps que ens agradaria.








2 comentaris:

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.