dilluns, 22 de juny del 2015

Croquetes de vegetals i formatge amb especies







Avui anem a cuinar una imperfectes però delicioses croquetes de verdures amb formatge i comí.
Aquesta recepta ja l'havia fet però sense el comí, per a mi és el que marca el sabor i la diferència, li dóna aquest toc oriental que m'agrada, just aquest toc de sabor i aroma!
Sóc sincera, el tema croquetes el portava bastant malament, he va donar provant, i provant fins que m'han quedat amb la textura que crec és la correcta.
Aquestes, per allò que mai et queden les coses igual fins i tot amb els mateixos ingredients, no se per que em van quedar molt bé, de textura de gust, i no ho dic jo ... ho diuen els meus grans, i terribles, crítics !!
Són miuuy fàcils de fer, amb qualsevol verdureta que tinguem en el nevera, una mica de formatge ratllat o talladet ... i molta alegria i carinyo !!


Ingredients:

-Carbasso
-ceba
-all
--pebrot vermell
--pebrot verd
-pastanaga
-formatge, ratllat o tallat petit
-farina
-Llet
-comí mòlt
-Nou Moscada mòlta
-Surt
-Pebre
-Oli D'oliva
-pa ratllat

Tallem totes les verdures molt petites.
Les posem en una paella amb una mica d'oli i deixem qeu se'ns facin.
Un cop les tenim a punt posem 2 cullerades de farina i remenem, que cogui la farina, de seguida posem llet,el comí, sal, pebre, nou moscada anem afegint a poc a poc llet i remenant,i per últim posem el formatge.. ens ha de quedar una massa suau amb una textura com d'una pomada, que no ens quedi molt liquida ni una pasta seca,per als "novells" en tema croquetes hem de saber que quan es refreda la pasta queda mes espessa.
Sabem que tenim la massa a punt quan es va desenganxant de les parets de la paella.
Posem nostra massa en una font perquè es refredi.
Quan ja aquesta freda fem porcions de croqueta, la passem per farina, ou i pa ratllat i les fregim en oli calent.
Quan les traiem de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent.
Boníssimes amb salsa de soja !!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.