diumenge, 22 de març del 2015

Ous de xocolata, aquest any si!!

Aquesta és la primera vegada que faig ous de xocolata.
La veritat és que cada any els vull fer però al final no compro els motlles i arriba el dia. ... aquestes coses que passen quan vas atabalada per la vida i el treball ..
però aquest any si!
He comprat uns motlles petits, però no els més petits i m'he posat a mirar tutorials per internet, és fàcil.
Com havia de fer molts, uns 30 per posar damunt del pastís d'aniversari de l'Aniol, he hagut de tenir paciència, perquè el motlle només era per a fer tres.
Així que m'he posat a derrertir, amb carinyo, la xocolata i he elaborat uns amb dibuixos, de colors .... he anat improvisant segons els anava fent, això si..la xocolata ha de ser bona, de qualitat.
Treballar les peces de xocolata sempre és difícil, sobretot quan fa calor, aquests dies a Barcelona no fa gens de fred, ia casa menys, així que com tinc un super bloc geladora, que venia amb la nevera, he treballat a sobre, ha anat perfecte.


Ingredients

-Xocolata  de cobertura 70%
-Xocolata amb llet
-Xocolata blanca de cobertura
-Motlles per ous de xocolata.
-Mini lacasitos o confits



Tan i tan fàcil com desfer la xocolata al bany maria molt poc a poc i posar-ho per tot el motlle, podem fer-ho amb un pinzell, o amb una petita quantitat sobre del motlle i ho anem repartint, ha de quedar una capa prou gruixuda per que no se'ns trenqui.
Un cop aquest la xocolata ben repartit el posem a la nevera o al congelador una estona uns minuts perquè s'endureixi i ja el podem desemmotllar.
Les dues parts les unim amb una mica de la mateixa xocolata que tenim fos, o les podem unir amb un glacejat, espès, fet amb sucre glas i clara d'ou.
Abans d'unir les dues parts podem posar uns mini lacasitos dins, o uns confits, que als nens els fa molta gràcia!
Per fer els dibuixos amb xocolata blanca o de colors he barrejat una mica de xocolata blanca, també fos al bany Maria amb algun colorant, o sense, i amb un biberó petit he fet unes rayas..unes taques.., l'he deixat un moment que endurís i li he posat la xocolata d'un altre color igual que l'altra vegada.

Feliç Pasqua a tothom!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.