divendres, 13 de març del 2015

Crema per Sant Josep.... amb Pomes


Aquesta recepta la va penjar al seu bloc Dolorss, de divendres, és una variant de la típica crema de Sant Josep, com porta pomes ..i crema! ja directament la vaig copiar per fer-la el Diumenge ... bonissima !!!
Felicitats a tots els Josep, Pep, Pepet, Pepe..Josefina, Pepa, Pepita..Mª Jose !!
I com no felicitats a tots els pares que celebren aquest dia, per a mi és una festa molt comercial, però mai està de més celebrar qualsevol dia que ens agradi o ens recordi coses agradables.....FELICITATS !!!!!


Ingredients


-6 Pomes varietat Golden
-1litro de llet
-3 ous
-125 grams de sucre + una mica
-40 grams de maizena
-1 branca de canyella
- Pell de llimona, o vainilla
-Canyells en pols 

Pelem i tallem les pomes les posem en un cassó amb una mica d'aigua i 2 cullerades de sucre i les deixem coure fins que ens quedin un punt toves, no desfetes, també li podem posar una mica de pell de llimona i canyella si volem donar-li aquest sabor i aroma.Jo les he cuit al vapor, les podem coure al microones.
Barregem en un bol els rovells d'ou amb la maizena i una mica de llet. Reservem
Preparem la crema posant a bullir la llet, tot el litre menys el que hem separat per barrejar els rovells amb la maizena, amb la canyella la pell de llimona i el sucre, quan comença a bullir separem del foc, li traiem la canyella i la pell de llimona i batent li posem la barreja de rovells i maizena, tornem a apropar al foc i sense deixar de batre deixem que bulli i que espesseixi, uns 2-3 minuts.
Retirem del foc, ho deixem temperar una mica i en un bol o cassoleta de terra posem una base de les pomes que havíem cuit ia sobre la crema.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.