Us puc assegurar que tot, tot, el que cuino ho faig amb carinyo.. amb molt carinyo.
M'ha agradat molt elaborar aquest pastís per a una companya de la meva infància, de la "escola Nacional" Republica Argentina, a Barcelona.
Tot i que hem estat 30 anys sense veure'ns ara de tant en tant, i cada vegada més sovint, unes quantes companyes ens reunim per prendre un te, una cervesa ... i riure estoneta ... i és que ... la Nenas del Republica som les millors.
M'ha agradat molt elaborar aquest pastís per a una companya de la meva infància, de la "escola Nacional" Republica Argentina, a Barcelona.
Tot i que hem estat 30 anys sense veure'ns ara de tant en tant, i cada vegada més sovint, unes quantes companyes ens reunim per prendre un te, una cervesa ... i riure estoneta ... i és que ... la Nenas del Republica som les millors.
Vaig fer 2 pans de pessic, els vaig posar el farcit i després una cobertura de xocolata, amb encenalls de xocolata blanca als costats i unes formes de sucre de colors
Ingredients.
-150 Grams de farina per bescuits
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-1 Cullerada de llevat en pols
-4 ous
-essència de vainilla
-2 Culleradetes de cacau pur
-150 Grams de farina per bescuits
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-1 Cullerada de llevat en pols
-4 ous
-essència de vainilla
-2 Culleradetes de cacau pur
Batem els ous amb el sucre
Quan ho tinguem ben batut afegim la farina el llevat tamisats, seguim batent i afegim la mantega fosa, i una mica d'essència de vainilla.
Ho posem en un motlle amb paper especial i ho posem al forn calent a 170 graus 40minuts.
Quan ho tinguem ben batut afegim la farina el llevat tamisats, seguim batent i afegim la mantega fosa, i una mica d'essència de vainilla.
Ho posem en un motlle amb paper especial i ho posem al forn calent a 170 graus 40minuts.
Per al farcit.
-50 Grams de la xocolata 70% de postres
-100 Ml de nata liquida 35%
-50 Grams de sucre glas
-250 Grams de formatge Mascarpone
-50 Grams de la xocolata 70% de postres
-100 Ml de nata liquida 35%
-50 Grams de sucre glas
-250 Grams de formatge Mascarpone
Desfem la xocolata al bany maria o al microones. Deixem refredar, reservem.
Barregem la nata amb el sucre i el formatge ho batem bé i afegim la xocolata.
Tallem els melindros en dues parts cadascú i estenem aquesta barreja, muntem les parts.
Barregem la nata amb el sucre i el formatge ho batem bé i afegim la xocolata.
Tallem els melindros en dues parts cadascú i estenem aquesta barreja, muntem les parts.
Per a la cobertura
-200 Grams de choolate 70%
-50 Ml de nata liquida 35%
Posem a escalfar la nata i quan comenci a bullir la retirem del foc i hi afegim la xocolata remenem fins que ens quedi totalment desfet
-200 Grams de choolate 70%
-50 Ml de nata liquida 35%
Posem a escalfar la nata i quan comenci a bullir la retirem del foc i hi afegim la xocolata remenem fins que ens quedi totalment desfet
Banyem en Pa de pessic amb la nata i la xocolata.
A punt per decorar.
A punt per decorar.
Montse, Isa, Cristina P., Pilar, Cristina C.
Conxita, Cristina P.,Cristina C., Pilar
Les Nenes del Republica som les millors!!...per molts anys guapes!!!!
Lucia esta muy bueno y ademas con cariño en la cocina, mas bueno.Estos momentos compartirlos asi con tus amigas de la republica son y seran siempre magicos y con buenas vibraciones.
ResponEliminapeto