dimarts, 9 de desembre del 2014

Mercat, fira Medieval de Vic

Si no heu visitat mai el Mercat, fira, Medieval de Vic encara esteu temps d'anar per als que vivim a Barcelona esta molt a prop i és molt recomanable.

Això si, cal anar aviat perquè si aneu amb cotxe les entrades a partir de certa hora del matí estan totes col·lapsades, i és un problema trobar aparcament i si aneu en tren, és una bona opció, també és millor anar aviat per que solen anar plens i encara que el trajecte no és molt llarg ens arrisquem a anar de peu (com em va passar ami estant embarassada de 5 mesos, gràcies totes les persones amables que em van cedir el seu lloc ... en concret ningú!)
I si coincideix que aneu un dissabte millor que millor perquè és el dia que posen el mercat a la Plaça Major amb les paradetes de roba, i de productes de la terra, fruites, verdures, formatges, dolços, un lloc sense dubte per passejar i per visitar i fer compres.

També tenen parades on mostren els antics oficis, molt interessant.
Fa anys que no anàvem però aquest any el pont de Desembre ha caigut fantàstic, Dissabte i Dilluns!
Hem gaudit de cada moment, passeig al matí compres al mercat, parada obligatòria en un preciós i enorme parc de l'era d'en Sellés i passeig a la tarda amb els llums de Nadal enceses, gaudint dels espectacles que ofereixen als carrers, d'una bona xocolata calenta i una deliciosa coca d'anis de Vic ..tornarem.
































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.