dimecres, 3 de desembre del 2014

El cercle al barri de Gràcia



Benvinguts al teatre de Cercle.
No podia deixar de parlar al meu blog d'un lloc tan emblemàtic i amb tanta activitat per a tota la gent de barri, i no del Barri com és el Cercle, abans Circulo Catolico de Gràcia.
De petita jo havia fe teatre i dansa a les seves sales, corria pels seus passadissos, pujavem incansables per les seves escales, camí del taller on fan els decorats i que és troba sobre del escenari, o per dins dels camerinos, de la Capella .... quants records .
Quan Alfons va fer les proves per fer el Musical Somriures i llàgrimes va ser tornar al passat, tot seguia igual despres de 30 anys.
Aquesta vegada vam anar a veure Salomé en una versió del genial Oscar Wilde ... i és que a Barcelona es fa teatre "del bueno"!


Cercle Catòlic de Gràcia és una associació social i cultural del barri de Gràcia(Barcelona) fundada el 1903. D'entre les seves diverses iniciatives de caràcter cultural, destaca la difusió de les tradicions locals com a eines de cohesió social i progrés col·lectiu. Duen a terme activitats de lleure com teatre, cant coral, esports, dansa, excursions (a través de l'Agrupament Escolta Montnegre/Josep Carner) i organitzen festes de tota mena durant l'any, Castanyada, Cap d'any, Carnestoltes, Revetlles, balls socials, etc.
Font Wiquipèdia












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.