divendres, 14 de novembre del 2014

Mousse de Mango, pastís d'aniversari


Per a mi fer un pastís d'aniversari és part del regal per a la persona que ho celebra, ho faig amb molt carinyo  ... en aquest cas  és super especial ja que és per al meu marit i pare de les meves criatures !!!!
L'Alfonso, seguidor del Barça com pocs ... soci des de fa gairebé 40 anys, li encanta la tecnologia i viajar..es pacient i tranquil ... últimament bastant rondinaire, això ho han de fer els anys .... amic de seus amics, bon pare, bon fill i company fidel, una gran persona ..i molt guapo!!
Per molts anys Alfonso !!!!


Aquest pastís el vaig veure al bloc Raquel's kitchen
Amb aquestes quantitats queda un pastís bastant gran i surten moltes racions ja que és molt consistent i amb un tros petit és suficient, però el que ens sobra ho podem congelar perquè ben fred també està bonissim, així que, per exemple, aquest Diumenge el trauré una estoneta abans de seure a taula i el que ha quedat ens ho menjarem ben fred, és el que té aquest tipus de pastissos que porten nata que d'aquesta manera es conserven molt bé.

Ingredients.

-500 Grams de Mango aprox.
-400 Ml de nata liquida 35%
-150 Ml de llet condensada
-4 Fulles de gelatina
-1 Paquet de galetes maria
-100 Grams de mantega


Preparem un lloc copn les galetes triotuiradas i la mantega fosa.
Amb la barreja fem una base en un motlle.
Ho posem al forn uns 10 minuts que ens quedi torradet.
Ho deixem refredar
(També podem fer la barreja i no posar-la al forn ens quedarà bé igual.)
Pelem i traiem l'os central als Mangos, per fer les figures que decoren el pastís jo li tallem uns trossos de mango i he fet les figures amb uns motlles de galetes.
Barregem el mànec amb la llet condensada i ho triturem.
Reservem.
Hidratem amb aigua freda els fulls de gelatina.
Separem una mica de nata i la posem a escalfar, quan aquest bé calent retirem del foc i dissolem la gelatina, ho deixem refredar una mica.
Muntem la nata, ha d'estar ben freda, que ens quedi ben fort, afegim llavors la barreja de mango i llet condensada i la gelatina que havíem dissolt en la resta de la nata, ho barregem tot bé.
Posem aquesta barreja damunt de la base de galetes que havíem reservat el allisem bé i ho decorem com més ens agradi, jo li he posat els trossos de mango amb formes i uns encenalls de sucre que tenia i que són de color plata i or.

Deixem refredar, ben fred, a la nevera, com a mínim 3 o 4 hores, és ideal d'un dia per l'altre.











                                                       l'homenatjat


                                    Amb la mare !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.