dimecres, 24 de setembre del 2014

Brownie & formatge


Aprofitant que avui és festa a Barcelona m'he llevat amb ganes de fer unes postres diferents, i també em servirà de prova per que aquest serà el dolç que portaré dijous al club de lectura..espero que els agradi. 
En realitat la part del Brownie ha de ser de color vermell, la recepta es diu red velvet brownie, jo li he posat una mica de colorant taronja, però evidentment el color de cacau ha pogut, així que a aquesta recepta li haurem de canviar el nom.



Ingredients.

Per el Brownie

-115 Grams de mantega
-100 Grams de farina
-120 Grams de sucre
-2 ous
-aroma de vainilla sucre avainillat
-3 culleradetes de cacao pur
--sal
-colorant vermell intens (si voleu tenyir el brownie)


Per el Cheesecake

-250 grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-1 ou
-40 Grams de sucre
-aroma de vainilla o sucre avainillat


Amb unes barilles, millor si són elèctriques, batem la mantega, que ha d'estar tova però de desfeta, amb el sucre. 
Li anem afegint els ous un a un, i l'aroma de vainilla. 
Li afegim el cacau, un pessic de sal. Si volem  afegir colorant ho posem en aquest punt. 
Seguim batent. 
i per últim la farina tamisada. 
Posem aquesta barreja en un motlle, però reservem una petita part. 

Preparem el Chessecake.

Batem el formatge, si està a temperatura ambient es bat millor, amb l'ou, anem afegint el sucre i l'aroma, ho barregem bé. 
Posem aquesta barreja sobre de l'anterior que havíem col · locat en el motlle. 
La part que havíem reservat de Brownie l'anem repartint a sobre i amb una forquilla, per exemple, la estenem per sobre, de manera que quedi com un dibuix abstracte. 
El introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts. 

Fàcil i i queda molt bo i original.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.