dimarts, 25 de març del 2014

Pastís de maduixes, plàtan i nata


Aquesta recepta és una versió de una recepta del bloc Kanela i llimón.
Quan vaig veure la recepta em va agradar molt per que ja he fet algunes postres amb la combinació de quallada, formatge cremós i nata i queden sempre molt suaus i amb un sabor molt agradable.
Vaig decidir afegir un plàtan a la capa blanca.
No cal dir que aquest a casa no va durar ni 24 hores, l'acompanyem amb uns maduixots.

En l'elaboració l'única dificultat és que ho hem de fer en 2 capes., Així que l'hem de preparar en 2 temps.
La veritat és que jo m'he embolicat una mica, i he anat fent les capes alhora, en dues cassoles, evidentment.


Ingredients:


Per a la capa blanca.

-100 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-250 Ml de nata liquida 35%
-1 Plàtan de Canàries
-250 Ml de llet sencera
-60 Grams de sucre
-1 Sobre de quallada
-sal

Per a la capa de maduixots

-200 Grams de maduixots
-250 Ml de nata liquida 35%
250 ml de llet sencera
-60 Grams de sucre
-2 Sobres de quallada
-sal

Fem primer una capa, per exemple la blanca.
Batem
el plàtan amb la llet i ho posem a escalfar en una cassola juntament amb el formatge i la nata, el sucre una mica de sal i el sobre de quallada, ho batem tot .
Deixem que comenci a bullir i ho retirem del foc.
Ho posem en un motlle.
Fem ara la capa de maduixots.

Fem el mateix amb la capa de maduixots, recordadr que aqui posem 2 sobres de cujada perquè les maduixes tenen molt líquid i la barreja costa més de quallar.
Posem aquesta barreja sobre de l'anterior, amb compte perquè no quedin barrejades.
La idea és que no es barregin les capes però això ho veig una mica difícil perquè quan esta temperada la barreja és molt liquida.
Deixem reposar i quan la tenim a temperatura ambient el fiquem a la nevera.
Aquest
és d'aquells pastissos que aquesta molt millor d'un dia per l'altre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.