dilluns, 17 de març del 2014

Orades al forn amb patates i tomàquets

El peix fet al forn la veritat és que és, molt fàcil i sempre queda bé.
Cal anar amb compte amb el temps de cocció perquè si aquesta molt fet es resseca molt i perd tot el seu sabor.
Si per exemple li posem patates és millor posar primer una mica les patates i quan estiguin gairebé fetes posem llavors el peix.
n aquest cas he posat unes daurades amb patates i tomàquets al forn.
Ja he comentat altres vegades que a casa són "al · lèrgics" a les espines, van protestar una mica, però poc perquè els va agradar la recepta ... i és que no n'hi ha per tant!!

Ingredients.

-Daurades o Orades
-Patates
-Tomàquets madurs
-Sal
-Oli d'oliva
-vi blanc
-farigola
- Pebre

Tallem les patates a làmines una mica gruixudes i els tomàquets a trossos, els posem en una safata gran per forn, els empolvorem amb la sal, el pebre i la farigola, els ruixem amb oli i els introduïm al forn calent a 200 graus uns 20 minuts.
Traiem la safata del forn i posem les orades salades i afegim una mica de vi blanc, el tornem a introduir al forn uns 15 minuts més.
A punt per servir.









4 comentaris:

  1. es una combinacion magnifica y muy sabrosa,es una de las maneras que mas me gustan las hago igual pero sin el tomate¡¡
    peto

    ResponElimina
  2. Te quedó un asado de relujo, para chuparse los dedos, qué buena pinta tiene Lucía!!!

    ResponElimina
  3. Una recepta boníssima, el peix cuinat així ens encanta a casa!

    ResponElimina
  4. ideal para comer sano,pescado y verduras ñam

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.