dimecres, 22 de gener del 2014

Pastís de pasta de full i xocolata

Aquesta recepta, bé en realitat l'he canviat tant que gairebé no puc dir que l'he copiat d'una revista. 
L'original era amb base de massa brisa, i no portava sucre en el farciment, no em vaig atrevir a fer-la sense sucre..
Com l'he regalat jo personalment no puc dir si estava bona, encara que l'olor era espectacular, però els que la van menjar m'han dit que estava super bona, crec que volen repetir ...

 
Ingredients. 


-1 base de pasta de full 
-4 ous 
-50 Grams de farina 
-50 Grams de sucre 
-50 Grams de mantega 
-200 Grams de xocolata sense llet, millor el de postres 
-xocolata blanca 
-Avellanes


 
Posem la massa de pasta de full en un motlle li la punxem amb una forquilla, perquè no pugi al posar-la al forn. 
Reservem. 
Desfem la xocolata i la mantega, al bany maria o al microones. 
Reservem. 
Batem els ous amb el sucre, anem afegint la farina, i finalment la xocolata i la mantega que havíem fos. 
Posem aquesta barreja sobre de la pasta de full i posem xocolata blanca ratllada a sobre. 
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 30 minuts. 
5 minuts abans de treure el pastís del forn podem posar-li per sobre avellanes triturades, com en aquest cas, o ametlles, o fins i tot pinyons. 
Perquè no ens baixi el farciment quan la traiem del forn és millor deixar-dins del forn apagat uns 5 minuts, i després altres 5 amb la porta 
mig oberta.






3 comentaris:

  1. Ohhh, qué buena pinta, vaya delicia de pastel, rústico, perfecto!!!

    ResponElimina
  2. estoy seguro que estaba buena y te piden pronto otra¡¡
    Bss

    ResponElimina
  3. Hola Lucía, muchas gracias por tus palabras en mi blog. Te lo agradezco de corazón y todos mis mejores deseos para este 2014. Por cierto, este pastel se ve riquísimo con ese relleno. Felicidades y un besazo enorme!

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.