dijous, 30 de gener del 2014

Canalons de carn, xampinyons i carbassa

Quan vaig veure aquest recepta al bloc de Mary, Cuchillito y tenedor, vaig tenir clar que la volia fer. 
Jo sempre faig els canelons amb carn rostida, però amb els ingredients que portaven aquests estava garantit que sortiran bons. 
Dificultat .. que el farcit no està molt lligat i si ho fem amb les plaques tradicionals, les que es bullen, costen una mica de  tancar, com segur els faré més vegades la propera vegada comprare uns canelons que són com tubs i que no els necessites bullir dels que s'hidratan quan li poses la beixamel.

Li he posat la mateixa quantitat de  xampinyons que de carn i un tros de carbassa .. a casa els han devorat ..Els hi vaig fer a la meva mare, que li encanten els canelons i és molt exigent amb aquestes coses ... ja us explicaré ....

 

Ingredients. 

-300 Grams de carn picada de vedella / porc 
-300 Grams de xampinyons 
-200 Grams de carbassa 
-200 Grams aprox. de salsa de tomàquet 
-1 Ceba gran 
-orenga 
-alfàbrega 
-nou moscada 
-Sal 
-pebre 
-llet 
-Mantega 
-Farina 
-Plaques de canelons

-Formatge per gratinar

 

Posem en una paella una mica d'oli, tallem la ceba finita, i la deixarem que es vagi fent, posem també la carbassa tallada i quan ja estigui una mica feta hi afegim els xampinyons talladets a làmines. 
Finalment quan les verdures estiguin ben passada afegirem la carn picada, sal, pebre, orenga i alfàbrega, i unes cullerades de salsa de tomàquet, al gust.

Retirem i deixem que es temperi. 
Coem les places dels canelons. 
Fem una beixamel, com sempre, posant la mantega, la farina, que deixarem agafi una mica de color, i de seguida la llet temperada i anem remenant, hi posem nou moscada i una mica de sal. 
Muntem els canelons, els posem en una safata per forn posem a sobre una mica de salsa de tomàquet i la darrera capa de beixamel. 
Posem el formatge ratllat a sobre i gratinem ... irresistibles ...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.