dijous, 17 d’octubre del 2013

Brownie amb Oreo

Recepta del blog de cuina Cuchillito y tenedor

Oreo és un tipus de galeta creada per la companyia nord-americana Nabisco. Les oreos originals eren de galeta de xocolata negra forta i crema de vainilla, encara que en l'actualitat hi ha multitud de varietats, mantenint l'estil bàsic de disseny i preparació.

Anualment es venen 20.000 milions d'unitats de galetes Oreo a nivell mundial. La galeta Oreo és després de la Big Mac de McDonald s, el producte d'alimentació més venut al món.


En aquesta recepta unim el Brownie de xocolata i les Oreo .. m'ha costat una mica decidir-me fer-ho però he pensat un dia és un dia, el bo és que a casa no ho hem provat ha anat directament per a unes amigues que s'ho mereixen.
He copiat la recepta exacta, per no tenir sorpreses a l'hora de coure el Brownie, i el resultat el podeu veure a la foto ... i una olor ... sort que un cop tret del forn ha estat 1 hora justa a casa i ha estat lliurada a les seves destinatàries ... que vagi de gust!


Ingredients.

-200 Grams de xocolata negre
-165 Grams de mantega
-3 Ous sencers
-2 Rovells d'ou
-2 Cullerades de essència de vainilla
-65 Grams de sucre moreno
-100 Grams de sucre
-2 Cullerades de farina
-1 Cullerada de cacau amarg
-un pessic de sal
-12 Galetes Oreo
-Sucre glas


Primer desfem la mantega i la xocolata al bany Maria fins que ens quedi desfet.
Batem, amb l'ajuda de la batedora, els ous sencers i els rovells amb la vainilla i una mica de sal, cal batre fins que tripliqui el seu volum, quan ja ho tinguem anem incorporant poc a poc el sucre moreno i el sucre blanc.
Sense deixar de batre anem afegint la farina tamisada amb el cacau, finalment la xocolata i la mantega desfetes.
Posem la massa en un motlle per al forn, tallem les galetes a quarts, o meitats i les distribuïm per sobre, les empenyem una mica perquè quedin una mica ocultes en la massa però que es vegin per sobre
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
La veritat és que he patit força amb aquest pastís.

En les receptes que vaig trobar posaven temps de cocció entre 35-40 minuts ..... i que va ... en aquest temps de cocció encara estava crua per dins, així que l'he deixat uns 50 minuts ... com l'he regalat no sabia com havia quedat, l'he portat calenta al matí, però ja m'he quedat tranquil.la quan m'han dit que estava bona..... repte superat!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.