Ingredints.
-250 ml de nata líquida
-250 ml de llet
-sal
-1 carbasso
-Pebre negra
-pa sec
-Oli d'oliva
Coem el carbassó, el podem fer al microondes o bé al vapor.
Jo ho he pelat malament, o sigui que l'he pelat però li he deixat alguna tira de pell perquè quan ho trituri es vegi una mica el color verd.
Posem la nata líquida a bullir, són una mica de sal.
Desfem el sobre de quallada en la llet i quan la nata arrenqui el bull ho barregem tot, ho deixem bullir 2 minuts i retirem, posem el carbassó i triturem amb la batedora elèctrica.
El distribuïm amb bols petits i ho deixem refredar perquè espesseixi.
Fregim uns crostons de pa.
En el moment de servir posem els crostons sobre amb una mica de pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.