Però aquesta vinagreta em va agradar, sobretot per que porta Mango que és, amb diferència, la fruita que més els agrada a casa.
Ingredients.
Per a la vinagreta.
-1 Mango madur
-Suc de llimona
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
Per a la amanida
-Amanida primavera (Escarola llisa, escarola arrissada i col lila)
-Ruca
-Llagostins cuits
Preparem la vinagreta.
Pelem el mango i el posem en un recipient per batre, hi afegim el suc de llimona, una mica de pebre, una mica de sal i ho batem amb el batedor elèctric, a continuació anem tirant l'oli amb un raig molt fi i batent, que vagi emulsionant.
No he posat quantitats perquè això va a gustos, si volem que ens quedi més àcid o menys, o més espessa la vinagreta.Lo que si us puc assegurar és que queda molt bé per acompñar les amanides estiuenques.
Els langastinos els compri cuits, però els podem comprar fresc i coure'ls a casa, això si, s'han d'introduir en aigua bullint amb sal i deixar-los coure només uns segons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.