dissabte, 18 de maig del 2013

Rosquilles amb glacejat de taronja


Aquestes rosquilles tenen dues coses originals, primer que es couen al forn, i segon que no són seques per dins, perquè al portar formatge cremós, no es nota el gust de formatge, queden molt suaus de textura, a casa han durat .. . doncs res ....



Ingredients.


-90 grams de farina
-75 grams de formatge tipus Philadelphia.
-40 grams de mantega
-cullerada de llevat
-1 ou
-90 grams de sucre
-1 taronja
-sucre glas


Li he afegit unes gotes d'aigua de tarongina (de azahar)  per que en la recepta original portava essència de taronja però no l'he trobat, de totes maneres només amb la ratlladura d'una mica de pell de taronja ja tenen molta aroma i sabor.


Primer batem l'ou i el sucre fins que ens quedi blanc i escumós, com és poca quantitat es pot fer perfectament amb unes senzilles barilles.
Afegim la mantega a temperatura ambient, ratlladura de la pell de taronja, el formatge, la farina i el llevat . Ho barregem tot molt bé fins que ens quedi una massa llisa i que no se'ns enganxa a les mans.
És bo tenir sempre una mica de farina a mà per si pits enganxa posar una mica mes a la massa, no totes les farines tenen la mateixa humitat i algunes vegades cal posar una mica mes.



Fem unes boles, mes o menys de la mateixa mida i els fem un forat al mig, cal tenir en compte que la massa creixerà al forn.
Les posem al forn calent a 180 graus uns 7-8 minuts, veurem que agafen color.
Per fer el glacejat he posat una mica de suc de la taronja, una cullerada sopera, i li he anat afegint sucre glas i batent fins que em queda la textura que m'agrada, tipus mel ....
Quan estiguin fredes amb una mànega pastissera els fem uns dibuixos per sobre amb el glacejat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.