Les hem acompanyat per uns brots verds i una salsa amb formatge fresc batut.
Ingredients.
-300 grams de cigrons
-1 ceba tendre
-1 dent d'all
-1 cullaradeta de llevat en pols
-3 cullarades de pa ratllat
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-Julivert
-Comí
Per a la Salsa
-Sal
-Formatge fresc batut o iogurt grec
-Ceba tendre
-Pebre vermell picant
-Comí
-Oli d'oliva
Els cigrons els podem utilitzar de pot, com sempre els que jo he utilitzat els he remullat a casa i els he cuit amb una mica de sal.
Amb una batedora elèctrica es trituren els cigrons juntament amb la ceba, el gra d'all, se li afegeix una mica de sal, de comí mòlt, el julivert, una mica d'oli i quan ja estigui tot ben triturat hi afegirem el pa ratllat.
Deixarem reposar la pasta a la nevera fins que ens quedi freda.
Formem les petites hamburgueses i les fregim en oli calent.
Per fer la salsa batem el formatge amb les espècies i hi afegim la ceba ben picada i un raig d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.