diumenge, 28 d’abril del 2013

Flan de iogurt, amb salsa de maduixots


Ja fa temps que no penjo una recepta de flam o postres de cullera, donada l'afició que m'ha entrat ara per fer pastissos.
Aquest flam esta molt bo, si he d'escollir m'agrada molt mes el flam d'ou, el de tota la vida, aquell que fa forats, amb el seu caramel cremat per sobre, però porta, pel meu gust, un excés d'ou, així que faig aquestes variacions.

Per acompanyar he elaborat una salsa de maduixots, encara que alguns han preferit posar per sobre xarop de xocolata .... i menjar-se la salsa a part.

Ingredients

per a 5 flams

--250 ml de llet
-250 grams de iogurt natural
-100 grams de sucre
-3 ous


Per a la salsa de maduixots


-200 grams  de Maduixots
- 50 grams de Sucre
-50 ml d'aigua



Per fer la salsa de maduixots hem de netejar els maduixots, llevar la part verda i posar-los en una cassola amb l'aigua i el sucre i deixar-ho bullir uns 15 minuts, passat aquest temps els batem amb el batedor elèctric i després ho passem pel colador xinès perquè ens quedi ben fina la salsa.
Reservem.

Preparem els flams.
Barregem tots els ingredients ben batuts que ens quedi una barreja homogènia i llisa.
Posem les quantitats en les flameres individuals o una de les grans i ho posem al forn calent a 130 graus, al bany maria, uns 50 minuts.
Per servir els hem de deixar reposar i refredar a la nevera, per això sempre és millor fer aquest tipus de postres un dia abans.











1 comentari:

  1. No sé con cual quedarme, si con el de fresones o el de chocolate, jajaja, qué ricos porfavor!!
    Besitos

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.