diumenge, 28 d’abril del 2013

Cassoletes de massa amb verdures


Tenia, com sempre, un munt de verdures a la nevera i he pensat fer un entrant alguna cosa original, així que he mirat unes receptes i ha quedat això, bonissim, com han sortit bastants Aniol i jo ens hem menjat un també per berenar.
Els ingredients que poso a la recepta són una de les moltes possibilitats de farciment, en la recepta original anaven farcits de porro i pollastre, aquests són totalment vegetarians.



Ingredients.

Per a  la  massa

-200 Grams de farina
-100 grams de mantega
-1 ou
-sal
-3 cullerades de aigua
-2 cullerades de suc de llimona

Per el farcit

-Albergínia
-ceba
-Espàrrecs
-carabassó
-pebrot vermell
-pebrot verd
-tomàquet



Netegem i tallem molt petites totes les verdures, en una paella amb oli calent anem fregint totes juntes, primer posarem els pebrots, la ceba, albergínia, els espàrrecs el carabassó ..els tomàquets.. a foc mitjà, han de quedar ben fetes però no cremades. Les reservem

Preparem la massa.
Posem en un bol la farina amb un pessic de sal i la meitat de la mantega freda, no cal desfer.la, ho amassem fent com molles.
Afegim la resta de la mantega i seguim pastant, afegim l'ou batut el suc de llimona i l'aigua, amassem fins aconseguir una massa lligada i fina.

Aquesta massa l'hem de deixar reposar almenys una hora a la nevera.
Si tenim uns motlles podem fer com unes cassoletes posar el farciment i tapar amb un altre tros de massa, també li podem donar forma de cresta.
Les pintem amb una mica d'ou batut o oli.
Les posem al forn calent a 180 graus uns 25 minuts.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.