divendres, 25 de gener del 2013

Crema de xampinyons i porros





Aquesta era la típica recepta d'una crema de xampinyons, i com ja sabeu ami m'agrada donar-li un toc personal.
Crec que la combinació del xampinyó amb el porro és molt bona ... així que s'ha convertit en una crema de xampinyons i porros ...


 Ingredients.



-300 Grams de xampinyons
-3 porros
-2 Cullerades de farina
-25 Grams de mantega
-500 Ml de llet
-200 Ml de nata liquida
-Sal
-Pebre

-Oli d'oliva

 Primer hem de netejar molt bé els porros i eliminem la part més verda, hem de tenir cura que no tinguin terra, el millor és fer-los uns talls per la part de baix i passar-los per sota l'aixeta amb un bon raig d'aigua freda.
Netegem també els xampinyons.
Posem en una paella una mica d'oli i afegim els porros a trossets i els xampinyons, deixem que es facin fins que estiguin tendres, vigilar que no agafin color torrat, cuits però no massa.



Posem en una cassola la mantega i en quan es desfaci amb la calor afegim la farina, deixem que la farina quedi una mica torrada i de seguida afegim la llet, com una beixamel molt liquida, deixem que vagi espessint una mica i afegim els xampinyons . Ho batem tot amb la batedora elèctrica ho pasem pel colador xinès, és millor així perquè ens quedarà la crema molt més fina, i afegim la nata líquida, rectifiquem de sal i li posem una mica de pebre, ho deixem bullir 5 minuts i ja la tenim llesta per servir.


 Si no volem afegir a la nostra dieta tantes calories podem fer-la amb llet desnatada i en lloc de posar nata líquida li afegim uns formatgets desnatats, també d'aquesta manera ens quedarà cremosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.