La veritat és que a aquest tipus de pa li podriem dir pa de pizza, encara que no porta formatge, és una idea també posar-li, fa olor i té gust de pizza, ha de ser pel orenga.
És molt fàcil però cal respectar els temps de repòs perquè ens quedi ben esponjós per dins i amb una mica de crosta cruixent per fora.
Ingredients.
-650 grams de farina de força
-1 Sobre de llevat sec per a pa
-375 Ml d'aigua
-50 Ml d'oli d'oliva
-orenga, al gust
-Tomàquets secs
-una mica de sal
Barregem l'aigua que temperada amb l'oli el orenga, la sal i els tomàquets tallats molt petits.
Anem afegint la farina i el llevat i pastant bé.
Ens ha de quedar una massa enganxosa però homogènia.
Cobrim la massa amb un drap i la deixem reposar 1 hora, més o menys.
Tornem a amassar la massa i la tornem a deixar reposar tapada 2 hores més.
Pasades les 2 hores la amassem una mica i li donem la forma dels panets que vulguem i abans de ficar-los al forn els deixem reposar 1 hora més.
Els espolvoremamb una mica de farina i si volem li podem fer uns talls sobre per donar-los formes.
Els introduïm al forn calent a 200 graus uns 25 minuts.
És molt fàcil però cal respectar els temps de repòs perquè ens quedi ben esponjós per dins i amb una mica de crosta cruixent per fora.
Ingredients.
-650 grams de farina de força
-1 Sobre de llevat sec per a pa
-375 Ml d'aigua
-50 Ml d'oli d'oliva
-orenga, al gust
-Tomàquets secs
-una mica de sal
Barregem l'aigua que temperada amb l'oli el orenga, la sal i els tomàquets tallats molt petits.
Anem afegint la farina i el llevat i pastant bé.
Ens ha de quedar una massa enganxosa però homogènia.
Cobrim la massa amb un drap i la deixem reposar 1 hora, més o menys.
Tornem a amassar la massa i la tornem a deixar reposar tapada 2 hores més.
Pasades les 2 hores la amassem una mica i li donem la forma dels panets que vulguem i abans de ficar-los al forn els deixem reposar 1 hora més.
Els espolvoremamb una mica de farina i si volem li podem fer uns talls sobre per donar-los formes.
Els introduïm al forn calent a 200 graus uns 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.