divendres, 11 de maig del 2012

Vichyssoise


Aquesta recepta és del llibre de Ferran Adrià, com sempre modificada per fer a casa. Ell, per exemple, li posa nata líquida 35% jo li poso la de cuinar que em sembla és del 15%, és suficient.Queda molt suau i de sabor molt agradable, a casa ha agradat. Nosaltres ens l'hem menjat temperada, però es pot menjar freda, pel que crec que la fare moltes més vegades, la deixo a la nevera i després només queda afegir-hi els crostons i l'ou.



Ingredients.
-2 porros
-1 ceba
-3 Patates
-1 Litre de brou (de pollastre, vegetal, de carn)
-Sal
-Pebre-
-crostons
-Ous
-Mantega



Posem en una cassola la mantega i afegim el porro i la ceba tallat petit. Ho deixem que es vagi coent, però que no agafi color. Afegim llavors les patates tallades i el brou, ho deixem bullir uns 30 minuts, menys si és olla exprés. Rectifiquem de sal, posem una mica de pebre, afegim la nata liquida i batem.Els ous jo els he fet escaldats, ja sabeu, amb aigua bullint i una mica de vinagre, sense closca.Per servir posem la crema al plat, l'ou al mig i els crostons.Fàcil, fàcil.



Confesso que no tenia brou a casa i si un bric de brou de pollastre i verdures, així que la recepta encara és més fàcil,ami m'agrada més el brou casolà, però aquesta vegada ha estat així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.