dimecres, 2 de maig del 2012

Estofat de tonyina







Ahir tenia a la nevera uns tacs de tonyina que vaig comprar en el mercat i havia pensat fer-los a la planxa, però pensant que avui els nens menjaven a casa i els he de deixar el menjar preparat m'he posat mans a l'obra i aquest ha estat el resultat.


Ingredients.

-500 Grams de tonyina tallat a daus
-1 Ceba tendra (pot ser una seca)
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-1 Tomàquet madur
-Patates
-Pèsols, frescos o congelats
-Sal
-Aigua





Primer enfarinem la tonyina i el fregim en oli calent.
Reservem.
Posem la ceba a fregir en una altra cassola i quan canviï de color afegim, el pebrot vermell, el pebrot verd per ultim el tomàquet ratllat o tallat.
Un cop hi ha el tomàquet ben passat incorporem les patates tallades. les cobrim d'aigua, les deixem coure i posem la tonyina  la tonyina una mica d'aigua i ho deixem uns minuts. si volem posar pèsols ara es el moment,que coguin amb la tonyina. Rectifiquen de sal.






El una paella amb oli calent passem els tacs de tonyina prèviament enfarinats.
Fem un sofregit amb la ceba i els pebrots, tallat pqueño, i quan aquest afegim el tomàquet. Quan tenim el sofregit a punt posem la tonyina, les patates tallades i els pèsols i cobrim d'aigua, rectifiquem de sal.
És a punt quan les patates estiguin cuites.
Per acompanyar he preparat unes mongetes tendres de les rodones al vapor, encara que aquest plat ja és molt complet, però a casa volen 1r i 2on.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.