Aquesta recepta és simple, i com no, amb pomes.
La veritat és que mai la faig igual, unes vegades la faig amb sucre blanc, o amb sucre moreno, o amb una mica de brandi o whisky, i altres vegades, com avui amb mel.En Martí a aquesta recepta li diu “Pometes”.
Ingredients.
-Pomes Golden
-Mel
-Canyella
Primer hem de tallar les pomes per la part de dalt, com un barret, llavors accedim a les llavors i les traiem fent un lloc que omplirem amb la mel, i empolvorem amb les canyella. Tapem la poma amb la part que hem tallat abans.
Introduïm al forn a 200 graus uns 40 minuts.
Es poden menjar calentes, però crec que fredes estan molt millor.
La veritat és que mai la faig igual, unes vegades la faig amb sucre blanc, o amb sucre moreno, o amb una mica de brandi o whisky, i altres vegades, com avui amb mel.En Martí a aquesta recepta li diu “Pometes”.
Ingredients.
-Pomes Golden
-Mel
-Canyella
Primer hem de tallar les pomes per la part de dalt, com un barret, llavors accedim a les llavors i les traiem fent un lloc que omplirem amb la mel, i empolvorem amb les canyella. Tapem la poma amb la part que hem tallat abans.
Introduïm al forn a 200 graus uns 40 minuts.
Es poden menjar calentes, però crec que fredes estan molt millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.