dijous, 5 d’abril del 2012
Peres caramel.litzades
Bona Pasqua a tothom.
Aquest matí he deixat el menjar dels nens fet, com era molt senzill, arròs salvatge, pèsols i llibrets, he pensat fer-los un postres més especial.
Ingredients.
-4 Peres Conference
-3 Cullerades de mantega
-5 Cullerades de sucre
-600 Ml d'aigua
-Nata muntada
Pelem les peres i si tenim un descoratjador genial, jo el meu no el trobo!, Així que les he partit per la meitat i li he tret les llavors.
En una paella coem el sucre fins que tingui un color fosc, llavors afegim la mantega i tot seguit les peres, les movem que es vagin caramel i afegim l'aigua, baixem el foc i ls deixem coure uns 15 minuts, fins que les peres estan tendres i la salsa una mica espessa.
Les refredem a temperatura ambient i les servim com gelat, soles o amb nata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.